Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Madarak össztánca

2013.11.08. - péntek

1

-

A madarak elképesztő lények, a ma épített gépek számára is kihívást jelentő távolságokat képesek megtenni a levegőben hihetetlen légiességgel, tájékozódó képességük lenyűgöző és aerodinamikus testük páratlan kinézetet biztosít számukra. Az evolúció igazi funkcionális gépei.

Biztos mindenki találkozott már a jelenséggel, amikor teljes madárfelhők cikáznak az égen valami egészen elképesztő formációban és koreográfia szerint, mintha csak valami digitális részecskeszimulációt alkotnának. Alain Delorme fotókat, Neels Castillon pedig egy videót készített seregélyekről, különös formációrepülésük közben. 

-

2 3 4 5 6 7


-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!
-

Címkék: fotó videó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása