Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Ezért kár, hogy nincs hidegebb

2013.12.30. - hétfő

1

-

Persze biztosan sokan vagytok, akik hozzám hasonlóan nem olyan nagyon bánják, hogy nem borít mindent hó és nincsenek még rettenetes mínuszok (cserébe viszont áprilisban majd lapátolhatjuk a havat) azért a télhez igazán illő és tőle elvárható körülményeknek is meg van a maguk szépsége.

Amikor a washingtoni fotós anyuka Angela Kelly meghallotta, hogy a következő hétvégén akár -10°C is lehet eldöntötte, hogy egy egészen egyszerű és kézenfekvő jelenséget fognak tanulmányozni 7 éves kislányával, persze Angela vitt magával fényképezőgépet is, így mi is megtudhatjuk mi történik, ha -10°C-ban elkezdünk szappanbuborékokat fújni.

-

  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása