Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Félkész? Nem, kész!

2013.12.02. - hétfő

1

-

A szobrászat mindig is aktívan foglalkozott az emberi testtel, mivel nem sok hozzá hasonlóan bonyolult és változatos téma van ilyen kézzelfogható közelségben a szobrászhoz. Az emberi témájú szobrok nagy része a lehető legvalósághűbbre akar sikerülni és ténylegesen a leképezésre összpontosít.

Bruno Catalano kicsit szobrász, kicsit mérnök és eszméletlenül kreatív. Szobrai egészen egyszerű embereket ábrázolnak egészen egyszerű módon, viszont ami miatt egészen különlegesek az az, hogy rendkívül nagy részek hiányoznak belőlük. Ez egyrészt elképesztő látvánnyal vértezi föl őket, másrészről pedig lehetetlen elmenni mellettük anélkül, hogy ez ember el ne gondolkodna azon, hogyan is állnak meg ezek a művek. 

-

2 3 4 5 6 7 8 9

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!  

-

Címkék: kreatív installáció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása