Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Milánó esszenciája

2013.12.08. - vasárnap

1

-

Milánó Olaszország második legnagyobb városa, és bár az ország legnagyobb ipari központja, legtöbben inkább divatházai, operaházai miatt ismerjük pedig van még egy nem annyira elhanyagolható tulajdonsága is, rendkívül változatos az építészete.

Pont ez az oka annak, hogy Francesco Paleari választása Milánó építészetére esett, amikor azon gondolkodott, hogy milyen fotókkal is tudná a legjobban képekbe önteni a város esszenciáját. Készített egy sorozat dupla-exponálású képet a város épületeiről és a képek másik alapjául választott emberekről, azokról a személyekről akik a város lakosságát alkotják. 

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!  

-

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása