Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

A piros tütü és a nevetés esete a mellrákkal

2013.12.17. - kedd

1

-

A rák a lehető legritkább esetekben kapcsolódik a mosolyhoz, pedig köztudott tény, hogy a pozitív hozzáállás és lelki állapot sokszor sokkal többet tud tenni a gyógyuláshoz, mint a hagyományos orvoslás eszközei és gyógymódjai.

Amikor Bob Carey feleségét mellrákkal diagnosztizálták erőt vett magán, felülkerekedett félelmein és elhatározta mindent megtesz felesége gyógyulásáért. Mivel Bob nem orvos, hanem fotós úgy döntött, hogy a lehető legtesthezállóbb módját választja felesége felvidításának és egy gyönyörű rózsaszín tütüt öltött magára amiben a legkülönlegesebb helyeken fotózta magát. Önmagában is egy elég jó sorozatot sikerült összehoznia, de így, hogy tudjuk mi áll a hátterében még különlegesebb. 

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása