Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Ott van a csillogás a szemében

2013.12.04. - szerda

1

-

A fényfestés mostanra igen elterjedt alkotási formává avanzsálódott, mivel a szükséges technikai feltételeket a legegyszerűbb és legolcsóbb eszközök is tudják hozni, azonban a legtöbben csak viszonylag egyszerű, illetve véletlenszerű motívumokat készítenek a fénnyel.

Nicolas Rival tehetsége és professzionalitása messze kitűnik a többi közül, ebben a fotósorozatában csupán egy elemlámpa használatával alkotott meg különböző maszkokat, melyek már túlmutatnak a hagyományos fénycsíkos megközelítésnél, itt már térbeli játékot és felületeket is láthatunk. 

-

2 3 4 5 6 7

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása