Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Isten nevében

2013.10.23. - szerda

1

-

Al Farrow nem egyszerű fába vágta a fejszéjét. A vallás a politika mellett az egyik legszélsőségesebb indulatokat keltő témák egyike, nem nagyon lehet vele úgy foglalkozni nyilvánosan, hogy a végeredmény egy nyugodt, békés diskurzus legyen.

Al pedig durván belecsapott a közepébe amikor a vallás és a háborúk közötti összefüggéseket kezdte firtatni. Templomokat és vallási kegytárgyakat mintázó alkotásait egyenesen fegyverekből és az azokhoz kötődő tárgyakból készítette ezzel szimbolizálva, hogy a legvéresebb küzdelmek tetemes része Isten nevében kezdődött

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív elgondolkodtató

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása