Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Na mi újság?

2013.10.07. - hétfő

1

-

Egyre többször lehet hallani, hogy a hagyományos, papír alapú újságnak meg vannak számlálva a napjai. Bár még mindig sokan ragaszkodnak a papír illatához, tapintásához és az online forrásokkal együtt még mindig használják, számuk egyre csökken.

Myriam Dion a hagyományos információhordozóra esküszik, de messze nem úgy, ahogy azt evidensnek gondolnánk. Myriam az újságot nem olvassa, hanem használja. A papírívekre vetett képeket egészíti ki, a számára nem fontos részeket pedig teljesen új mintákkal látja el. Művei inkább hasonlítanak szövetre, mégis újságpapírból, újságcikkekből készülnek egészen egyszerű, mégis lenyűgöző technikával. 

-

2 3 4 5 6 7 8 

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása