Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Nézőpont kérdése

2013.10.05. - szombat

1

-

A köztéri (főleg illegális) képek, festmények mindig megosztják az embereket, amivel nincs semmi baj, mivel mindig szem előtt vannak, az pedig teljesen természetes, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik.

A német Zebrating fedőnevű alkotó kettős ezt a problémát hidalta át egy rendkívül elmés megoldással. A megfejtést a korlátokban látták meg, amik elég sűrűn előfordulnak minden egyes településen, az esetek többségében nem túl szépek és eredeti funkciójukon kívül nemigen használjuk őket másra. A művészek kihasználták, hogy a korlátok függőleges alkotóelemeinek egyszerre soha nem látjuk minden oldalát, így egy-egy oldalukra történő dekorálással olyan képet alakíthatnak ki, ami csak egy bizonyos szögből áll össze tökéletesen, az ellenkező irányból pedig semmi nem látszik rajtuk. Grafika, ami ott van, de mégse nincsen. 

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása