Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

A graffiti nem mindig azonos a falfirkával

2013.10.01. - kedd

1

-

A graffiti szó hallatán a legtöbb embernek rikító színekkel, orcátlanul telefújt falak jutnak eszébe, csupa szavakkal, amiket mellesleg senki nem tud kiolvasni. Pedig a graffiti ennél sokkal többet is tud, csak a legértékesebb példányok nem feltétlenül másznak az arcunkba, illetve nem ők alkotják a többséget.

A kínai születésű Daleast, bár Dél-Afrikában él az év felét utazással és alkotással tölti, kedvenc felületeit pedig a falakban találta meg. Ez eddig nem lenne túl különleges, a lényeg rendkívül jellegzetes technikájában rejlik. Műveit egészen aprólékos munkával dolgozza ki, ráadásul kifejezetten nagy méretben, így bőven van lehetőség a részletek megfigyelésére és arra, ahogy az összefonódó szálak valami elképesztővé állnak össze

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása