Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Különböző, mégis egymást kiegészítő minták

2013.09.06. - péntek

1

-

Vannak olyan dolgok, melyekről nem feltétlenül gondolnánk első hallásra, hogy olyan nagyon megférnek egymás mellett egy képen, esetleg kifejezetten jól néznek ki. Az köztudott, hogy az ellentétek nagyon jól kiegészítik egymást, és a hasonló témájú képek is jól mutatnak együtt, de bevallom én még soha nem gondoltam arra, hogy légifotókat kombináljak ruhákról és egyéb ruházati kiegészítőkről készült képekkel.

Joseph Ford pedig pont ezt teszi, és nem is egyszerűen. Képeit nagyon gondosan válogatja meg és a kivágásukra is nagy figyelmet fordít méghozzá azért, hogy a két fotó között kapcsolatot hozzon létre. A legnagyobb hangsúlyt a minták folytatására helyezi, aminek köszönhetően a két kép eggyé olvad

-

2 3 4 5 6 7 8

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása