Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

A természet morcos, mégis elképesztő arca

2013.08.31. - szombat

1

-

A természet már rengetegszer megmutatta milyen mennyiségű energiával bír és, hogy ezt milyen változatos módokon tudja közölni környezetével. Szeszélyességének "köszönhetően" csak az esetek elenyésző százalékában jósolható meg tökéletes bizonyossággal egy-egy dühkitörése és még az észlelési és modellezési technika rohamos fejlődésének ellenére is tud kellemetlen, olykor pedig halálos "meglepetéseket" okozni.

A légköri viharok egyes fajtái mérhetetlen energiával képesek lecsapni rendkívül rövid idő alatt, azonban akár egész városokat is letarolni képes erejük bizonyos esetekben elképesztő látvánnyal párosul. Mitch Dobrowner viharokat keres és fényképez, melyek közül akadnak szelídebbek és pusztító erejűek is, de egy valami közös bennük. Fényképeken egészen elképesztő látványt nyújtanak

-

2 3 4 5 6 7

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása