Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Visszaáll az egyensúly

2013.08.23. - péntek

1

-

Érdekes ellentétekbe botlik az ember, ha azon gondolkodik, hogy hogyan is szeretnénk minél közelebb kerülni a természethez. Mert, hogy bemegyünk az erdőbe, vagy a tópartra és odaépítünk egy (persze minél környezetbarátabb és minél inkább odaillő) házat, csak azért, hogy minél közelebb legyünk a növény,- és állatvilághoz, miközben az állatokat pont ezzel a cselekedetünkkel ijesztjük el. Tehát közelebb megyünk, hogy ugyanolyan távol legyünk, csak legalább az állatok se élhessenek ott nyugalomban. Persze ez így erősen sarkított és túlzó, aki akarja érti, aki nem az pedig úgyis leírja a véleményét.

Ez a kettősség más jelzőkkel, de természetesen ugyanúgy megvan Kai Fagerström fotósorozatában is, melyet Finnország lakatlan, magára hagyott erdei házairól készített. Ezekbe az épületekbe szépen lassan visszakúszik a vadon szelleme a környéken élő állatok képében, akik birtokba veszik a házakat, miután eltűnt az ő nyugalmukat leginkább zavaró létforma, az ember.

-

  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: fotó elgondolkodtató

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása