Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Az épület, mint grafikai elem

2013.08.21. - szerda

1

-

Az építészetben bevett szokás olyan vizuális elemeket egy-egy épületbe tervezni, melyek eredetileg nem feltétlenül a szakma sajátjaiként látták meg a napvilágot, viszont épületeket és azok részeit grafikai elemekként használni viszonylag meglepő vállalkozás.

Cory Stevens szereti az építészetet és a fotózást, valamint a vizuális tervezés sem áll túl távol tőle, és hogy összekösse kedvenc időtöltéseit valami teljesen testhezálló elfoglaltságot talált ki magának. Épületekről készült fotóit szedi szét elemeire, majd a felesleges részektől megszabadítva új mintázatot alakít ki belőlük eközben létrehozva valami teljesen új struktúrát és az eredeti terveket teljesen új jelentéssel ruházza fel. 

-

2 3 4 5 6 7 8

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása