Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Felboncolt lőszer

2013.08.15. - csütörtök

1

-

A lőszeren nem sűrűn morfondírozik az ember, az van, kitalálták és igazából kívülről nem is tűnik olyan nagyon érdekfeszítő tárgynak. Aki ért hozzá biztosan nem így gondolja, az igazi szakértő pedig tökéletesen tudatában van összetettségével, kifinomult szerkezetével és azzal, hogy akár a legapróbb változtatások is hatalmas következményekkel járnak tulajdonságukat illetően.

Sabine Pearlman kettévágott egy marék lőszert, hogy mi is láthassuk azt a kifinomult és hosszú idő alatt tökéletesre fejlesztett technikát, ami a legtöbb emberben inkább negatív érzéseket kelt. A lőszer veszélyes, mára a háborúk és a bűnözés szinonimájává vált, ettől függetlenül viszont pusztán mérnöki szempontból kétségtelenül lenyűgöző eszköz

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása