Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Festék a víz alatt

2013.08.11. - vasárnap

1

-

A festék rendkívül sokoldalú anyag, nincs olyan szín és textúra, amit ne tudna leképezni általa a hozzá értő kéz, nem is csoda, hogy a festészet hosszú évszázadok óta a művészetek egyik legfontosabb és legközkedveltebb irányzata. Annak ellenére, hogy a festék minősége és egyéb tulajdonságai majdnem ugyanolyan fontossággal bírnak egy festmény minőségében, mint a művész képességei, soha nem sikerült kilépnie az eszköz szerepéből. Nincs olyan festmény, ami a festékről szólna, holott mindegyiknek pont a festék az egyik főszereplője.

Mark Mawson felismerte a festékben, mint anyagban rejlő szépséget és ki is talált egy módszert, amivel ezt nekünk is megmutathatja. Mark vízzel teli akváriumba csepegtetett festékcseppeket és fotózta le őket, ahogy haladnak, változtatják formájukat és nyújtanak egészen elképesztő látványt. Hiába a számítógépes grafika iszonyatos iramú térhódítása, a festék örökké élni fog. 

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása