Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Felszeletelt napszakok

2013.08.09. - péntek

1

-

A fotó rendkívül sokrétű, nagyon kevés olyan dolog van, amit nem lehet vele leképezni. Az egyik ilyen tényező az idő, mivel a fénykép csak egyetlen pillanat történéseit képes rögzíteni, szélsőséges esetekben perceket, de semmiképpen nem hosszabb időtartamét.

Fong Qi Wei nem törődik az ilyen dolgokkal és eltökélten sűríti fotóiba egy egész napnyugta vagy napkelte történéseit, méghozzá rendkívül látványosan és egyszerűen. Egy képhez az ábrázolni kívánt időtartam alatt rengeteg fotót készít ugyanabból a szögből, mindegyiket az adott fényviszonyoknak megfelelő beállításokkal, majd digitálisan egymásra halmozza és mindegyikből csak egy kis részletet használ, így a kép egészében megjelenik a teljes folyamat. A hab a tortán a szeletek kivágásának mintája. 

-

2 3 4 5 6 7

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása