Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Könnyed, kifinomult, minőségi humor

2013.08.05. - hétfő

1

-

Elkényelmesedtünk. Pár kattintással megrendeljük a heti ebédet, olyan információhoz jutunk, melyek kiderítéséhez még pár éve több órányi kutatás kellett és már csak egy kapszulát kell bedobni a kávéfőzőbe, hogy lefőjön a kávé. Persze ez ugyanúgy igaz a humorunkra is, egyre egyszerűbbek és közönségesebbek a szórakoztató műsorok a tévében és ennek eredménye a mostanában készülő vígjátékok értelmi szintje is.

Zack Secklers viszont nem szereti az egyszerű humort, sokkal jobban szeret olyan fotókat készíteni, melyeknek feldolgozásához és megértéséhez szükségeltetik néhány másodperc és igaza is van, ezek a képek nem ürülnek ki egy tizedmásodperc alatt szervezetünkből, miközben stílusuk inkább kifinomult, könnyed. Mivel kezdődhetne jobban a hét? 

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása