Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Elérhetetlen szépség

2013.08.03. - szombat

1

-

A karóra legtöbbünknek csak egy eszköz, ami az időről tájékoztat, esetleg már csak megszokásból hordjuk és mint minden információt, az időt is az egyre inkább univerzálissá váló és minden létező igényünket kielégíteni vágyó telefonunkról olvassuk le. A hagyományos órák gyártásnak azonban nem minden szinten van leáldozóban, van egy szegmens, ami kitartóan virágzik - a luxusóráké.

Patek Philippe, Audemars Piguet, Chopard, mind olyan nevek, melyek ha egy óra szerkezetén olvashatók garantálják, hogy annak értéke vetekszik egy átlagos lakáséval, ami persze nem véletlen. Ezeket a kis gépezetek igazi mesterművek, melyek egytől-egyig kézzel és kitüntetett figyelemmel készültek, ami nem csak a funkcióra terjed ki, hanem a vizuális élményre is. Guido Mocafico fotói. 

-

2 3 4 5 6 7 8 Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása