Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Fából vasparipa

2013.07.20. - szombat

1

-

A bicikli ma már messze nem csak egy közlekedési eszköz, egyesek számára sokkal többet jelent annál és az önkifejezés egyik módozatává tornázta fel magát. Ehhez természetesen igazodik a kínálat is és rengeteg olyan alkatrészt lehet vásárolni, amivel személyre szabhatjuk, különlegessé tehetjük drótszamarunkat.

Aki viszont nem elégszik meg egy-egy apróbb módosítással, drasztikusabb lépésre kell, hogy elszánja magát és ennek megfelelően persze mélyen a zsebébe is kell nyúlnia, az egyik legjobb dolog, ami mellett dönthet a Boltz and Saos Studio által készített kerékpár. Minden egyes kiguruló darabnak fából, kézzel készítik a vázát és kézzel is szerelik össze Franciaországban, de ezek talán nem is olyan nagyon fontos dolgok, a lényeg, hogy rettentő szépek

-

2 3 4 5 6 7

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

 

Címkék: formatervezés terméktervezés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása