Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Testfestés kimaxolva

2013.07.14. - vasárnap

1

-

A testfestésről a legtöbbeknek alulöltözött és reklámhordozóként használt hölgyek jutnak eszébe, pedig a műfaj nem csak erről szól.

Johannes Stoetter a 2012-es testfestő világbajnok és ő az emberi testet művészi kiteljesedésének alapanyagaként használja. Teszi ezt azért, mert az emberi test rugalmas, alakítható és messze nem sík, ezek a tulajdonságok pedig sokkal gazdagabb felhasználási lehetőségeket biztosítanak számára, mint az egyszerű, sík vászon. Kedvenc témája a természet, az állat-, és növényvilág, melybe előszeretettel rejti bele az emberi testet és elég jól is csinálja. 

-

2 3 4 5 6 7 8

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív grafika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása