Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Nézd meg újra!

2013.07.12. - péntek

1

-

Nem sok olyan tevékenység van ma, amit el tudnánk végezni valamilyen segédeszköz vagy egyéb tárgy nélkül. Mivel minden egyes pillanatban ilyeneket használunk sokszor föl sem fogjuk, hogy a kezünkben tartjuk őket, annyira természetesen és automatikusan tesszük, pedig ezek némelyike nem is olyan nagyon egyszerű eszköz.

Toni Spyra kitűzött célja felülkerekedni a közönyön és a megszokáson azáltal, hogy hétköznapi, teljesen szokványos tárgyakat alakít át, ezáltal pedig ruház fel valami teljesen új és meghökkentő jelentéssel és egy picit felhívja a mi figyelmünket is arra, hogy attól, hogy megszoktuk még bámulatosak a legegyszerűbb tárgyaink is.

-

  2 3 4 5 6 7 8

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása