Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Térbeli tipográfia

2013.07.10. - szerda

1

-

A tipográfia rendkívül fontos eleme a grafikai tervezésnek, mivel a szöveg kinézete ugyanúgy befolyásolja annak hangulatát, mint maga a tartalom. Nem is csoda, hogy a tervezési folyamat egyik lényeges eleme a helyes betűtípus(ok) kiválasztása, nem ritkán pedig megrajzolása, az igazán megszállottak viszont sokszor jócskán túlteljesítik az elvárt szintet és valami teljesen új, meghökkentő dologgal állnak elő.

Borsodi Béla - bár a neve alapján hihetnénk magyarnak - osztrák származású fotós, aki New York-ban él és dolgozik, egy sorozat erejéig összeboronálta a tipográfiát a fotózással. Hétköznapi tárgyakat pakolászott addig, amíg azok a kívánt betű képét ki nem rajzolták. Türelme az egészen biztosan van az úrnak. 

-

2 3 4 5 6 7 8 9

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív fotó tipográfia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása