Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Új magasságokban a Google Maps

2013.07.06. - szombat

1

-

A Google nagyon jól ráérzett, hogy a kuncsaftok megtartásának legjobb módja a figyelem, érdeklődés fenntartása. Ennek legjobb eszköze a folyamatos fejlesztés, apróbb mégis rendkívül látványos új funkciók bevezetése.

A Google Maps jócskán kinőtte önmagát és már rég nem csak egy térképszolgáltatás, igyekeznek úgy fejleszteni, hogy mindig ide jusson az ember akár információra van szüksége, akár csak elütné az időt. A legújabb funkcióval dimenziót lépnek, illetve belépnek egy újabb dimenzióba és az eredetileg csak egy síkon történő mozgást kiterjesztik. A magassági navigálásnak a Hortobágyon viszonylag kevés hasznát vennénk, így a funkciót elsőként a világ legmagasabb épületében, a Burj Khalifában vezették be, ahol a szolgáltatás lehetővé teszi a több emeleten/emeletről történő nézelődést. Idebökve te is körbenézhetsz. 

-

2 3 4 5 6 7 8

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása