Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Ne felejtsd a kazettát!

2013.06.20. - csütörtök

1

-

Kevés olyan jellegzetes grafikával ellátott termék van, ami márkától és gyártótól függetlenül ugyanúgy mindenki - aki tartott már ilyet a kezében - számára magabiztosan felismerhető, de az egyik ilyen az üres kazetta. Az az eszköz, amire lehet gyorsan és lassan másolni, amin egyik irányba játszva teljesen más található, mint a másikba és amit a leggyorsabban egy ceruzával lehet tekerni.

A mai tizenévesek már el sem tudják képzelni, hogy egy szám megkereséséhez hányszor is kellett elindítani a lejátszást majd tovább tekerni, pedig a náluk idősebbeknek ez alapvető és meghatározó élményt biztosított. A technológia fölött elhaladt az idő, és bár az élményen kívül már semmilyen előnnyel nem tud szolgálni, azért nosztalgiázni, visszaemlékezni jó. Neil Stevens pont ebből a célból készített egy grafikai sorozatot az üres kazettákra jellemző grafikai jegyekkel, hogy porosodásra ítélt eszközök nélkül is emlékezhessünk hajdanán kedvenc berendezésünkre és annak tartozékaira. 

-

2 3 4 5 6 7 8 9

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív print

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása