Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Hiányzó kép

2013.06.12. - szerda

1

-

A digitális technika rendkívül rövid idő alatt, hihetetlen mértékben beépült az életünkbe, lassan már a wc-t sem tudjuk használni egy érintőképernyő nélkül. Ehhez azonban az kellett, hogy a szoftverek könnyen az életünk részévé válni képes, praktikus és megszokott eszközökbe költözzenek. Ennek a fúziónak pedig a digitális és az analóg világ olyan fokú keveredése az eredménye, hogy már szinte észre sem vesszük, amikor az egyikből átváltunk a másikba.

Beomyoung készített egy installációt csupa olyan képekből, illetve képkeretekből melyek csak a mindenki által jól ismert "broken image" szimbólumot ábrázolják. Célja pedig a nézők reakcióinak megismerése volt, azt szerette volna megtudni, hogy a szemlélődők ugyanúgy viselkednek velük szemben, mintha azok csak egy weblap részét képeznék és minden erejükkel azon vannak, hogy kitalálják, elképzeljék mit ábrázolhat az eredeti kép, vagy szimplán felfogják az ikont egy egyszerű, független és önálló képként. 

-

2 3 4 5

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív installáció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása