Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Mindent ábrázoló szavak

2013.06.01. - szombat

1

-

Minden tárgynak van elnevezése, némelyiknek több is, ezek a szavak pedig néha egészen szűken behatárolják a tárgyak típusát, néha viszont csak általános gyűjtőfogalomként funkcionálnak. Egy-egy elnevezés hallatán mindenki lelki szemei előtt pontosan ugyanaz a tárgy villan fel, némelyiknél pedig teljesen más.

Egészen pontosan behatárolni a szóval megcélzott tárgyat csak egy kiegészítő képpel lehet, Thomas Broomé viszont talált egy alternatív és rendkívül kreatív módszert. Grafikáin minden létező tárgyat, bútort és statikus elemet az őket leíró szavakkal ábrázolt. Azt gondolod, hogy nem nagy szám? Állj neki! 

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása