Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Egy messzi-messzi galaxisban

2013.05.28. - kedd

1

-

Fura világban élünk. A különböző szolgáltatók versengenek értünk egymásnak alálicitálva, aztán amikor megszereztek, ott szorongatnak, ahol csak tudnak. Majd amikor lejár a hűségidő, újra felbukkannak az akciók. A legtöbben szabadulnánk tőlük, ahogy csak tudunk, de nélkülük nem megy és ők pont ezt használják ki a jobbnál-jobbnak hangzó ajánlataikkal és kifejezetten közvetlen, baráti hangvételű kampányaikkal. De legalább van választásunk.

Vannak viszont olyan területek - főleg állami szervezetek és többségi állami tulajdonban lévő cégek - melyek esetében egyáltalán nincs alternatíva. Ahol élünk, oda tartozunk. Elképzeltem egy alternatív valóságot, ahol az adóhatóság versenyszféra egyik szereplője és ugyanúgy harcol az ügyfelekért, mint akármelyik profitorientált társaság, amihez persze egy versenyképes arculatra is szüksége van. Kampányol, road show-zik és ugyanúgy igyekszik a család része lenni, mint Paula a boci. 

-

2 3 4 5 6

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

Címkék: elgondolkodtató arculat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása