Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Újrahasznosított retrobotok

2013.05.27. - hétfő

1

-

A robotokkal kapcsolatban erősen felemás a közvélekedés, kicsit mindenki szeretne egy robotot maga mellé a nehéz, unalmas feladatok elvégzésére, ugyanakkor ott motoszkál bennünk a félsz is az emberiségen felülkerekedő és uralomra törő robotokkal szemben.

Javier Arcos Pitarque robotjaitól egy percig sem kell tartani, semmit nem képesek megcsinálni helyettünk, viszont zseniálisan néznek ki. Javier egészen különleges érzékkel nyúl mindenféle talált tárgyhoz, készülékhez, melyekből kivételesen jól kinéző, kicsit esetlen és rettentő retro figuráit készíti. Kell egy! 

-

2 3 4 5 6 7 8

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt, és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása