Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Kutya-tár! kutya-tár! Kutyafülű Aladár!

2013.05.21. - kedd

1

-

Háziállataink ugyanúgy egyedi személyiséggel bírnak, mint mi. Egyes egyedek esetében ez erőteljesebb, feltűnőbb és határozottabb, míg másoknál gyengébb és sokkal enyhébb hatással bír a gazdára, akiknek ugyanúgy egyedenként eltérően domináns a habitusa. A békés és harmonikus együttélés érdekében ezeknek a tulajdonságoknak össze kell csiszolódnia, valamelyik félnek engednie kell, és idővel vagy beáll a harmónia, vagy folyamatos marad a harc a két fél között.

Amennyiben sikerül zöld ágra vergődni, a két személyiség egyre közelebb kerül egymáshoz - ha úgy tetszik elkezd hasonlítani. Zach Rose további jellegzetes hasonlóságokat is megfigyelt, de ezeket nem a két fél természetében, hanem külalakjában és, hogy ezt illusztrálja készített egy fotósorozatot a gazdák testének és a kedvencek fejének egy képben történő egyesítésével, és ezt nem is valami flancos fotosoppos megoldással tette, hanem egészen zseniálisan egyszerűen, csupán kettő fényképezőgép használatával

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása