Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Magányosan, messze az otthontól

2013.05.19. - vasárnap

1

-

Földönkívüli lények létezésére eddig még nem került elő meggyőző és minden kétséget kizáró bizonyíték, viszont nehéz elképzelni, hogy abban az univerzumban amelyiknek még a méreteit sem ismerjük ne lenne élőlény rajtunk kívül. A viszonyunk ilyen lényekhez erősen negatív, ami úgy érzem legfőképp a filmes világnak köszönhető, nem gondolom, hogy mi egy frissen felfedezett földönkívüli fajhoz azonnali legyilkolási szándékkal indulnánk. Miért tennének így az idegenek?

Sőt. Lehet, hogy ők sem tudnának mit kezdeni a helyzettel és ugyanolyan esendőek lennének, mint mi idegen helyzetekben. Dmitry Maximov olyan földönkívüli lényeket képzelt bolygónkra, akik itt ragadtak tökéletesen egyedül, próbálnak beilleszkedni, felfedezni új otthonukat és aktív részesei lenni életünknek több-kevesebb sikerrel. 

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása