Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Párizs

2013.05.15. - szerda

1

-

Párizs bámulatos város egészen különleges hangulattal és elképzelni sem tudom, hogy az odautazó rengeteg turista hány db fényképet készít a városról és nevezetességeiről naponta. Ennek megfelelően az internet is tele van ilyen fotókkal, melyeknek két típusa van, a profi, nagyon beállított - ám az esetek nagy részében emiatt nem annyira életszagú - és a városnézők által készített és ennek megfelelően nem feltétlenül annyira tökéletes, amibe bele-bele csúszik egy faág vagy egy pár hasonló okból odatévedő nézelődő.

Gustav Willeit a két típust akarta egy picit közelebb hozni egymáshoz sorozatával, amiben a legismertebb párizsi épületeket valamilyen zavaró tényező, tereptárgy mögül fotózta úgy, ahogy a halandó ember is látja. A fotók pedig egészen különleges hangulattal rendelkeznek és azzal, hogy nem látjuk a céltárgy teljes egészét, tényleg egy kicsit hihetőbbek, átélhetőbbek. 

-

2 3 4 5 6

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása