Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Fénymásolóval tervezve

2013.05.12. - vasárnap

1

-

Velence a világ egyik leglátogatottabb turistacélpontja és ennek megfelelően rengeteg ember elszállásolására kell képesnek lennie, ezt az igényt pedig legfőképp a nagyobb szállodák elégítik ki. A szálloda tervezése nem egyszerű feladat, szem előtt kell tartani logisztikai, karbantartási és nem utolsó sorban költséghatékonysági szempontokat is és mindent megkönnyít ha egy ilyen épületet tökéletesen megegyező szobák "fénymásolásával" készítenek, ugyanolyan bútorokkal és alaprajzzal, ami viszont az esetek nagy részében a homlokzaton is meglátszik, gyakorlatilag egy szabályos rácsot kapunk, melyet a nyílások és erkélyek rajzolnak ki.

Luigi Bonaventura New York-ban él de kiruccant Velencébe, hogy keresse ezeket a rendkívül szabályos struktúrákat, fotózza őket, és megmutassa azt a szépséget, amit mi is felfedezhetünk, ha a monotónia mögé nézünk. 

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása