Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Hollywood egy szelete a brit tengerparton

2013.05.10. - péntek

1

-

Homokvárat építeni felnőtt fejjel az esetek nagy részében gyerekkel szokott az ember, önmagától nem sűrűn jut eszébe, legalábbis ezt gondoljuk mi. A helyzet viszont az, hogy vannak olyanok, akik nagyon komolyan veszik a homok formázását és egészen brutális szobrokat készítenek belőle.

Az ilyen emberek előszeretettel csoportosulnak minden évben Weston-super-Mare-ben, ahol idén március végén is megmutathatták a világnak, hogy nem kell lebecsülni ezt az anyagot és a tengerparton alkottak a filmek témakörében. Na most mondd, hogy felnőttként ciki a homokozás! 

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív installáció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása