Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Papíron, szabadon

2013.05.09. - csütörtök

1

-

A füzeteknek van egy hagyományos, szabványos mérete és vonalazása nem is véletlenül, hiszem a legtöbbet gyerekek használják, akik soha az életben nem tanulnának meg írni és számolni, ha minden egyes új füzet beszerzésekor még az adott struktúrát is meg kellene szokniuk.

Ez a szabványosság viszont nem teszi túl izgalmassá őket, rövid idő elteltével teljesen hozzájuk szokunk és észre sem vesszük létezésüket. Pedig a füzet olyan kreatív tevékenységek egyik alapvető eszköze is, mint az írás és a rajzolás. Ilyenkor pedig a lehető leginspirálóbb eszközökkel és környezettel kellene körülvenni magunkat, a klasszikus füzet pedig pont nem az. Ez volt az a gondolat, ami Marc Thomasset fejében járt, amikor megtervezte az Inspiration Pad-et, melyben szakított a hagyományokkal és a tömb 32 oldalán 32 különböző módon torzította, tekerte a vonalakat, hogy a füzet a lehető legegyszerűbb és leghatékonyabb módon inspirálja használóját, szabadítsa fel fantáziáját. 

-

2 3 4 5 6 7 8

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: kreatív papír

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása