Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

A személyiséghez illő autó

2013.05.06. - hétfő

1

-

Minden egyes autónak kisugárzása van, ez a tervezési folyamatnak egy nagyon jól átgondolt és tudatos fázisa, az esetek nagy részében már ekkor eldől, hogy milyen személyiséggel rendelkező gazdákhoz fog kerülni az autó, persze mivel mind különbözünk egymástól, mindenkinek más tetszik, nem sok olyan autó van amiből egyet sem sikerült eladni, arról nem is beszélve, hogy manapság az ár/érték arány többet nyom a latba, mint a személyes vonzalom.

Az összefüggés persze felfedezhető és ellenkező irányban is igaz, ha felmerül, minden egyes személyhez nagyjából el tudunk képzelni egy karakterében hozzá illő autót és itt most nem csak a 10+ milliós luxusterepjárókra, illetve a 10 éves sötétített ablakos luxuslimuzinokra gondolok, hanem sokkal egyszerűbb, mégis jellegzetes példákra. A jelenség Ryan Schude-nak is feltűnt és meg is kért egy pár embert, hogy egy fotó erejéig álljon az általa büszkén birtokolt jármű mellé, a sorozatot pedig megosztotta a világgal, hogy eldönthessük mennyire illik az adott autó a tulajdonosához

-

2 3 4 5 6 7 8 9

-

Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz!

-

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása