Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Az embernek az élet, a gépnek a pusztulás

2013.05.02. - csütörtök

1

-

Egy repülőgép birtoklása nem olcsó mulatság, még egy világméretű légitársaság stabilitását is képes megingatni egy gép elvesztése egyrészt a madár magas értéke, másrészt pedig a kiesett járatok miatti veszteség okán, így csak a legritkább esetekben dönt úgy a társaság vezetése, hogy nem foglalkozik a sérült, lezuhant géppel és nem szállítja el akár csak bontásra és alkatrészenkénti értékesítésre.

Persze vannak olyan esetek is amikor a repülőt olyan megközelíthetetlen, mindentől rendkívül távol eső területen éri szerencsétlenség, ahonnan az elszállítás költsége megközelíti, esetleg meg is haladja azt az értéket, amit még ki lehetne belőle nyerni. Dietmar Eckell beutazta a világot ilyen lezuhant és magukra hagyott vasmadarak után kutatva melyekben egy dolog közös, minden egyes ember élve jutott ki belőlük. A fotósorozatnak ezért a Happy End címet adta, ami persze csak a személyzetre és az utasokra vonatkozik, nem pedig a fotók tárgyára. 

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 /// Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz! ///

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása