Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

A Birodalom visszavág kulisszái mögött

2013.05.01. - szerda

1

-

A filmforgatás bár sokak szemében könnyen szerzett pénzek megszerzésének helyszíne valójában eléggé kimerítő tud lenni, tizen-, huszonórás munkanapokkal nem ritkán az Isten háta mögött hosszú heteken keresztül és azonnali megoldásra váró problémák sorával tarkítva. Egy rengeteg embert magába foglaló szervezett káosz. Tudom, én is filmben dolgozom. Két féle filmest lehet találni a forgatás helyszínén, a nagyon feszültet ( aki éppen most szembesült azzal, hogy valami nem úgy van ahogy kellene lennie ) és a nagyon vidámat ( aki most oldott meg valamit ) tehát az esetek nagy részében igen nagy a feszültség a levegőben és ezt egyetlen egy módszerrel lehet és kell is oldani, humorral.

A humor pedig független a költségvetéstől és a helyszíntől, mindenhol ott van, erre pedig példaként az 1980-ban bemutatott "Csillagok háborúja V: A Birodalom visszavág" című mozifilm forgatási szüneteiben, a stáb tagjairól készült oldottabb hangulatú képeket hoztam. Én így ünneplem a munkát. 

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 /// Tetszett? Van még. Csatlakozz facebook közösségünkhöz itt és nem maradsz le még több hasonlóan érdekes vizuális tartalomról sem, amit csak ott láthatsz! ///

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása