Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Nekünk megszokott, neki csak egy álom

2013.04.18. - csütörtök

1

-

Az izomsorvadás gyógyíthatatlan betegség, ami a nevéből is sejthető módon az izmokra fejti ki elsődleges hatását, lassan teljesen elgyengíti az izmokat képtelenné téve a betegség elszenvedőjét a (számunkra) legegyszerűbb, leginkább hétköznapi dolgokra.

Luka tizenkét éves és izomsorvadásban szenved, önerőből alig tud mozogni. Legnagyobb álma nem egy drága játék hanem, hogy ugyanúgy tudjon mozogni, játszani mint kortársai de tisztában van vele, hogy soha nem lesz képes ezekre. Matej Peljhan egy szlovén fotós, aki miután megismerte Luka-t úgy döntött mindent megtesz, hogy segítsen a kissrácnak, hogy egy kicsit kibillentse a mindennapok borújából és ha csak egy fotósorozat erejéig is, de megadta a lehetőséget Luka-nak, hogy olyan dolgokat tehessen, mint a vele egykorúak. 

-

2 3 4 5 6 7

Címkék: fotó elgondolkodtató

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása