Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Vízszint alatt, mégis szárazon

2013.04.16. - kedd

1

-

A városban vagy város szélén lévő tavak rendkívül közkedveltek (már ha rendezettek), főleg a melegebb időszakokban megtelnek a partok, azonban sok közöttük az olyan, amelyikben nem lehet fürdeni, ettől függetlenül viszont ugyanúgy népszerűek, tehát érdemes velük foglalkozni.

A vöcklabruck-i régió egyik fürdőzésre nem alkalmas tavát egy egyszerű, mégis rendkívül látványos építménnyel dobták föl ami lehetővé teszi, hogy az ott pihenők besétáljanak a tóba anélkül, hogy vizesek lennének. A szerkezet a maga elemi felépítésével zseniális, egy kibetonozott rámpa, melynek a fala, pereme pont a víz szintéig ér, így a partról, megfelelő szögből nem is látszik. Sajnos csak ez a három kép készült róla, többet hosszas kutatás után sem találtam. 

-

2 3

Címkék: érdekesség építészet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása