Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Ülj a képbe!

2013.04.14. - vasárnap

1

-

Egy falra akasztott jó kép hihetetlen mértékben képes megváltoztatni egy helyiség atmoszféráját, hangulatát, de ezen - a nem lebecsülendő tényen - kívül nem sok gyakorlati haszna van, egyszer föltesszük, aztán soha többet nem érünk hozzá a takarítást kivéve.

A japán Yoy két művésze Naoki Ono és Yuuki Yamamoto teljesen új ötlettel és a képekkel kapcsolatos gondolatainkat teljesen átformáló termékkel állt elő Canvas - azaz vászon név alatt, ami egy nagyon ügyesen kitalált alumíniumból és rugalmas kötelekből, no meg az egész alapját nyújtó vászon képből álló szerkezet. Az eredmény magáért beszél, ha akarom falra akasztott kép, ha akarom falnak támasztott szék. Szék, karosszék és kétszemélyes kanapé formájában leledzik. 

-

2 3 4 5 6 7 8 9

Címkék: érdekesség formatervezés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása