Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Darabokban

2013.04.12. - péntek

1

-

Lyukat beszél a hasába - egyik fülén be, a másikon ki – elvesztette a fejét. Rendkívül kifejező, gyakorlatilag minden nap használt közmondások melyek jelentése mindenki számára egyértelmű ugyanakkor a szó szerinti jelentést ábrázoló képet nem feltétlenül képzeljük el.

Yago Partal nem a magyar szólásokból, közmondásokból indult ki Defragmentados címre keresztelt fotósorozata készítésekor, de annyira illenek némelyikre, hogy nem tudok elvonatkoztatni a hasonlóságtól. A képek fotókból készültek egyfajta kísérlet eredményeként amely során egészen egyszerűen darabokat kapott ki a fotózott férfi testéből majd pedig kiegészítette a felületeket úgy, hogy azok a maguk szürreális mivoltukban hihetőnek tűnjenek. 

-

2 3 4 5 6

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása