Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Elektromos bicikli találkozni stílus

2013.04.11. - csütörtök

1

-

Az elektromos bicikliben nagy potenciál van, jó eséllyel lehet a jövő legelterjedtebb járműve rengeteg problémára megoldást nyújtva, de a technológia még nem eléggé kiforrott és amíg a legtöbb eszköz csak egy normál kerékpár ormótlan, a vázra applikált kiegészítőkkel és nem egy olyan tárgy amire jó ránézni addig csak egy távolról szemlélt kísérlet marad.

A Cykno pont a fent említettekből kiindulva nem egy biciklit villanyosított utólag, hanem az elektromos bringázáshoz szükséges eszközök köré tervezett kerékpárt, ráadásul nem is akármilyet. Egy testben a szénszál első villa, a lítium ionos akkumulátor, a fa, a bőr és a kifinomult stílus, a 60 km-es hatótáv pedig nem is rossz a mindössze 26kg-ot nyomó szerkezettől. 

-

2 3 4 5 6 7 8

Címkék: érdekesség formatervezés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása