Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Szemétből rakja ki a szemét

2013.04.06. - szombat

1

-

A hulladék a legtöbb ember számára teljesen haszontalan, nem szeretünk vele foglalkozni, nyűgként tekintünk rá Zac Freeman viszont teljesen mást keres és lát benne.

A feleslegessé vált és kidobásra kárhozott tárgyakat ő portréi építőelemeiként használja melyeket rendkívül aprólékos munkával részletesen dolgoz ki már majdnem tizenöt éve. De ez még nem minden. Ahogy változnak a fogyasztói szokások és fejlődik a technika egyre újabb és újabb fajta szemetet termelünk így képei időkapszulaként is szolgálnak, magukban hordozzák a változást. Zac azt mondja korai képei tele vannak analóg filmek dobozainak kupakjaival azóta viszont már alig használ valaki filmes fényképezőgépet így az ilyen jellegű hulladék jóformán eltűnt. Lehet, hogy öt év múlva a most legkedveltebb iPhone-okkal lesznek tele képei? 

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10

Címkék: érdekesség installáció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása