Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Tricikli amit biztosan meglátnak az autósok éjszaka

2013.04.03. - szerda

1

-

A biciklizés rettentő sok szempontból nézve praktikus, le van tudva vele a tesmozgás munkába menet, a bedugult városban sokkal dinamikusabb a haladás mint autóval és még szórakoztató is lehet cserébe viszont ki kell állni az időjárás viszontagságait és folyamatos a küzdelem a gyalogosokkal illetve autósokkal szemben.

A pozitív hatásokkal nincs semmi dolgunk minthogy élvezzük, a negatívakra pedig a GeoSpace csapata kínál egy megoldást. A Firefly lényegében egy rendkívül egyszerű tricikli amire megvilágított, áttetsző héjat építettek, hogy megvédje használóját a környezeti hatásoktól és nem mellesleg rendkívüli mértékben emelje a láthatóságát. Kár, hogy hülyén néz ki, no meg a használhatósága is erősen kétséges. 

-

2 3 4 5

Címkék: érdekesség bicikli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása