Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Hamis szépség

2013.03.29. - péntek

1

-

Az ideális világban nincsenek bőrhibák, feleslegesen domborodó zsírpárnák és minden modellnek tökéletes a mosolya. Persze ez a világ csak a képzeletünkben létezik na meg a címlapfotókon, melyeket gondos kezek alapos munkával, no meg egy kis Photosop-pal varázsoltak tökéletesre, azonban az idealizált kép utáni hajsza során a retusőr sokszor átlendül a ló túloldalára.

Ez a jelenség nem újkeletű és nem is ismeretlen, Metra Bruno és Laurence Jeanson mégis úgy döntött nem árt felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ezek a fotók sokszor nem igazán a valóságot tükrözik, így készítettek egy fotósorozatot hétköznapi emberekről akiket saját kezükkel fotózás előtt retusáltak, egészítettek ki magazinokból kivágott részletekkel

-

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása