Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Fekete lyuk

2013.03.18. - hétfő

1

-

Festékkel rendkívül széles tartományban lehet szépet alkotni, de a hagyományos módozatoknak van egy közös tulajdonsága, a színezőanyag hordozóra kerül, mely beszívja és a helyén tartja, így a remekmű fixált, állandó és a kontaktus során el is nyeri végleges helyét, kinézetét. 

-

2

-

Pedig lehet ezt máshogy is, csak ki kell okoskodni a hogyant...

Fabian Oefner egy fotósorozat erejéig olyan festményeket alkotott, melyek csak egy adott időpillanatban léteznek és a festék különleges esszenciáját mutatják be hordozó híján puszta, meztelen mivoltukban. A módszert igen egyszerű, persze a leképezéshez speciális eszközöket nem nélkülöző rendszer alkotja, egy fúróhoz erősített fémrúd, melyre különböző színű akrilfestékeket csepegtet, a fúró indítógombjával szinkronizált különösen erős vakuk, valamint egy rövid záridőre állított fényképezőgép. Pillanatnyi vizuális orgia, melynek készültéről még egy videó is látható legalul.

-

 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Címkék: kreatív fotó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása