Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Kiegészített, átfogalmazott valóság

2013.03.15. - péntek

1

-

A minket körülvevő fizikai valóság egyik lényeges eleme, hogy rendszer van benne a minél könnyebb kiismerhetőség jegyében, ugyanúgy néznek ki a játszóterek, egységesek az útburkolati jelek és táblák, ami jó, mert értelmezésükhöz nem kell gondolkodni ám ennek van egy árnyoldala is. Az, hogy föl sem fogjuk milyen környezetben létezünk, csak megyünk és akkor tudatosul bennünk egy-egy tereptárgy, ha változás áll be a megszokott összképben. 

-

2

-

Emellett az egyhangúság mellett azonban nem mindenki szeret szó nélkül elmenni. SpY egy spanyol művész, aki céljául tűzte ki, hogy emlékeztesse az embereket az őket körülvevő világ részleteire eszközéül pedig a meghökkentést választotta. Köztereket, köztéri tárgyakat és minden keze ügyébe akadó dolgot alakít át, egészít ki oly módon, hogy teljesen új látványt nyújtsanak és ne legyen járókelő aki egy apró mosoly nélkül el tudna menni mellettük.

-

 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Címkék: érdekesség installáció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása