Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

Minimál Csütörtök – No.43.

2013.03.14. - csütörtök

1

-

Gondolom nem lepek meg senkit túlságosan azzal, ha kijelentem, nem igazán szoktam magyar alkotókkal, illetve alkotásokkal foglalkozni a blogon, aminek több oka is van. Egyrészt nem egy olyan nagyon dinamikus, pörgős színtér ez a miénk amiből egy egész blogot fent lehetne tartani napi szinten, illetve gyakorlatilag a vak szerencsén múlik, hogy a napi tájékozódás folyamán belebotlok-e valami tényleg értékesbe, nincs gyűjtőhely ahonnan lehetne meríteni. 

-

2

-

Aztán kaptam egy mail-t Kiss Lóránttól egy linkkel saját honlapjának egyik galériájára, melynek tartalmáról egyből a minimál csütörtök ugrott be és az, hogy ezeknek a képeknek itt a helye. Lóránt elég jól elkapta a fonalat és azon kevés fotósok közé tartozik, aki tudatosan hozza a nemzetközi szintet a stílusban, ez egyértelműen látszik. Szép munka!

-

 3 4 5 6 7 8 9 10

Címkék: fotó minimál

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása