Nézd meg ezt is: Visszafogott információ, szépen

A dinnye a csónak, magja a hullám

2013.03.11. - hétfő

1

-

Az étel tálalásának egyik fontos tényezője az esztétikum, manapság egy trendkövető szakácsnak nem csak jól kell tudnia főzni, hanem szépen meg is kell tudnia komponálni az ételt, na de mi van akkor ha csak az esztétikum számít és az ízek egyáltalán nem fontosak?

-

  2

-

A Red néven világhírnévre szert tevő Hong Yi nagy előszeretettel tekint el a konvencióktól és a megszokott dolgoktól, anno ő volt aki kávés csészenyomokkal készített képet, most pedig kitűzött maga elé egy újabb célt, március minden egyes napján egy újabb fotót fog feltölteni Instagram galériájába, melyen csupán ételekből alakított ki egy-egy történetet, jelenetet. Egyik egyszerűbb, másik bonyolultabb, de a maguk nemében azért páratlan alkotások. 

-

3 4 5 6 7 8

Címkék: fotó érdekesség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása